Tel. Sint-Maartensdijk: 0166-603766
Tel. Dinteloord: 0167-523222
Van Haaften Uitvaartverzorging Tel. Sint-Maartensdijk: 0166-603766 | Tel. Dinteloord: 0167-523222
Sint-Maartensdijk 0166-603766
Dinteloord 0167-523222

"Zo ben ik er straks toch nog een beetje bij..."

Wees voorbereid

Kiest u voor een begrafenis of crematie? Wat voor uitstraling en kleur heeft u voor de gedenksteen in gedachten? Waar wilt u dat nabestaanden afscheid nemen? Er is niemand die uw uitvaartwensen beter kent dan uzelf. Steeds vaker maken mensen bij leven een afspraak bij Van Haaften Uitvaartverzorging om hun eigen begrafenis of crematie te bespreken. Door op voorhand alle zaken omtrent de uitvaart door te nemen, neemt u lastige keuzes voor nabestaanden uit handen en bent u verzekert van een uitvaart volledig naar wens. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Advies

Zeker in een emotionele situatie is goed advies van groot belang. In een persoonlijk gesprek leggen wij u helder en stapsgewijs alle mogelijkheden uit. Vervolgens krijgt u alle ruimte om de juiste keuzes te maken. Onze betrokken medewerkers begeleiden u in het gehele uitvaartproces. Ons team volgt bovendien periodiek cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Na een overlijden

Steeds vaker willen familieleden bij de laatste verzorging (afleggen) van hun dierbare betrokken worden. Wij zijn hier voorstander van. Het is namelijk positief voor de rouwverwerking om zelf tijdens de verzorging een taak uit te voeren. U kunt bijvoorbeeld helpen bij het wassen en aankleden van de overledene. Uiteraard stemmen we dit vooraf goed met u af.