Tel. Sint-Maartensdijk: 0166-603766
Tel. Dinteloord: 0167-523222
Van Haaften Uitvaartverzorging Tel. Sint-Maartensdijk: 0166-603766 | Tel. Dinteloord: 0167-523222
Sint-Maartensdijk 0166-603766
Dinteloord 0167-523222

"Mijn vrienden moeten aan het woord komen..."

Uitvaartverzorgers op Tholen en Dinteloord

7 mei 2019

Ons werk als uitvaartverzorgers op Tholen en Dinteloord is erg dankbaar. Het is mooi om er te zijn voor mensen die in rouw zijn. Een respectvolle verzorging van de overledene en het organiseren van een begrafenis of crematie is het laatste wat u als nabestaanden kunt doen. Fijn dat wij daar als uitvaartverzorgers een bijdrage aan mogen leveren!

Al tientallen jaren zijn wij als uitvaartverzorgers een begrip op Tholen. Daarnaast zijn wij ook actief in Dinteloord. Hoe wij te werk gaan hangt af van uw wensen. In sommige gevallen willen de nabestaanden nauw betrokken worden bij de laatste verzorging. Soms is dat echter helemaal niet het geval. Uw wensen zijn daarin leidend.

Naast aandacht en respect vinden wij discretie erg belangrijk. Wij komen in een droevige periode in uw leven over de vloer. Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn er voor u als nabestaande.

Stilstaan

Een heftige gebeurtenis in de wereld, een naaste die ziek wordt of een ongeluk dat u overkomt. Het kan ineens gebeuren dat u uw bewust wordt van de eindigheid van het leven. Het kan daardoor zomaar zijn dat u na gaat denken over welke personen belangrijk voor u zijn en hoe u uw uitvaart geregeld wilt hebben. Praat met anderen over de wensen voor uw uitvaart. Dat kan moeilijk zijn, maar is het is fijn als uw naasten weten wat uw wensen zijn. Na uw overlijden kan dit veel stress en onzekerheid wegnemen.

Onze vestigingen op Tholen en Dinteloord

Wilt u met ons overleggen over de mogelijkheden van uw uitvaart? Neem voor vragen, afspraken of meer informatie over de diensten van Uitvaart Van Haaften contact met ons op. Kom langs in één van onze vestigingen op Tholen (Sint-Maartensdijk) en Dinteloord. Natuurlijk kunnen wij ook bij u thuis langskomen.