Tel. Sint-Maartensdijk: 0166-603766
Tel. Dinteloord: 0167-523222
Van Haaften Uitvaartverzorging Tel. Sint-Maartensdijk: 0166-603766 | Tel. Dinteloord: 0167-523222
Sint-Maartensdijk 0166-603766
Dinteloord 0167-523222

"Vrolijke muziek past helemaal bij mij..."

Loek Oostrum
Eigenaar
Fred Oostrum
Mede-eigenaar
Wilma Oostrum
Uitvaartverzorger
Jolanda Eskes
Uitvaartverzorger

Van Haaften Uitvaartverzorging in Sint-Maartensdijk en Dinteloord biedt al sinds 1990 begeleiding en advisering bij iedere uitvaart. Wij verzorgen een uitvaart tot in de kleinste details of bieden persoonlijke ondersteuning op maat. De keuze is daarin volledig aan u. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal. Zo krijgt u altijd het afscheid die bij u en uw budget past.

Keuzes

Zeker in een emotionele situatie is goed advies van groot belang. Van Haaften Uitvaartverzorging legt u helder en stapsgewijs alle mogelijkheden uit. Vervolgens krijgt u alle ruimte om de juiste keuzes te maken die passen bij de overledene. Onze betrokken medewerkers begeleiden u in het gehele uitvaartproces. Het team volgt bovendien regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Zelf regelen

Wilt u de uitvoering van het laatste eerbetoon zelf regelen? Dan bieden wij u graag onze expertise en advisering. Een uitvaart moet namelijk aan heel wat regelgeving en eisen voldoen. Zo dient men rekening te houden met het aanvragen van vergunningen en wettelijke eisen aan onder meer de kist, kistkoeling en de opbaringsruimte. Wij hebben opbaringsruimten in onze rouwcentra in Sint-Maartensdijk (Schakelweg 2) en Dinteloord (Steenbergseweg).

Wagenpark

Van Haaften Uitvaartverzorging kan volledig in het rouwvervoer voorzien. Naast traditionele zwarte rouwwagens en volgauto’s, hebben wij bovendien een klassieke Chevrolet in onze collectie als bijzondere eyecatcher.

Partner

Bij ons rouwcentrum aan Schakelweg 2 in Sint-Maartensdijk vindt u een showtuin met gedenk- en grafmonumenten van Worldstones. De selectie geeft u een indruk van de mogelijke kleuren, de steensoorten, lettertypes en passende kunstwerken. Klik hier voor meer informatie.